Hu | En | De
Betűméret:
Betűméret csökkentése
Kövessen minket:

Kaba

Otthonunk az Alföld nagyvárosától, Debrecentől 30, illetve a gyógyvizéről ismert Hajdúszoboszlótól 15 km-re található, csendes, nyugodt zöldövezetben. Az idősotthon autóval illetve vonattal közelíthető meg, biztonságos parkolási lehetőség adott.

Lehetőség van önálló fürdőszobával ellátott, emelt szintű lakrészek, valamint egyszerűbb elhelyezést kínáló 4 ágyas szobák igénybevételére is. Ez utóbbi esetben nem kell egyszeri hozzájárulást fizetni.

Az idősek otthona minden szobája televízió-csatlakozással, telefonnal felszerelt. Étkezőink, a lakók saját teakonyhái, kiskertünk, orvosi rendelőnk mind lakóink nyugalmát és jó közérzetét szolgálják, a 24 órás nővéri és rendszeres orvosi ellátás mellett. Az idősek otthona egész területén betegfigyelő és nővérhívó rendszer működik.

kaba_idosotthon.jpg


A bekerülés feltételei:

Minden lakóval szerződést kötünk, amelyet személyes találkozás előz meg, a kölcsönös megismerés, kapcsolatteremtés céljából. Otthonainkba önkormányzati beutaló nem szükséges, csupán az ORSZI által megállapított 4 órás ápolási szükségletet igazoló szakvélemény.

A beköltözést próbaidő követi.

A lakókat a következő költségek terhelik: a havi ellátási díj, amely esetében alsó határt is alkalmazunk. Nagyobb komfortfokozatú lakrészt is igyekszünk biztosítani, de a lakrészek nem örökölhetők. Az elhelyezéssel kapcsolatos költségekről kérjük, érdeklődjenek e-mailben, illetve személyesen vagy telefonon munkaidőben.

Lehetőség van átmeneti, határozott idejű elhelyezésre is, a feltételekről elérhetőségeinken tudunk részletesebb információt nyújtani.

Kapcsolatfelvétel